Sunday, 17 February 2013

LD VENUS Gold merawat penyakit rahim dan yang seangkatan dengannya..




Packaging LD Venus yang baru


Packaging LD Venus yang lama






LD-Venus Gold diformulasikan menggunakan formula herba bergred tinggi, yang sangat baik untuk merawat penyakit-penyakit rahim dan permasalahan wanita masakini. Juga amat mujarab bagi para isteri yang sukar mengandung setelah lama mendirikan rumah tangga.

Herba yang digunakan seperti Dang Gui, Dang Shen, Dan Shen, Bai jiang Cao, Yi Mu Cao dan Huang Qi, membantu mengawal atur kitaran haid, memperkaya darah, membantu dalam pemulihan selepas bersalin dan menawarkan kelegaan kepada wanita yang mengalami menopaus. InsyaAllah herba tersebut halal dan boleh diambil oleh orang islam.

Amat berkesan bagi  wanita yang menderita penyakit senggugut, keputihan, prolapse rahim, kitaran haid tidak teratur dan sebagainya.Kesan pengambilan LD Venus dapat dilihat dalam masa seminggu dimana kita akan merasa perubahan yang nyata pada diri kita.

LD-Venus  Gold dipek dalam botol kecil dan tidak memerlukan persediaan atau dididihkan. Ia disijilkan halal dan tidak mengandungi hormon, bahan kimia atau ramua tiruan.

Kalau ada yang nak tanya lebih detail boleh hubungi  013-2191301.



Okay sekarang mari kita ikuti beberapa testimonial  ikhlas dari sahabat-sahabat  kita yang telah menggunakan produk ini dan telah sembuh sepenuhnya :

1. Sisa Uri menyebabkan kemerosotan fungsi urinari dan kitaran haid tidak teratur

Semasa melahirkan ketiga-tiga anak, saya menghadapi masalah sisa plasenta.Apabila saya ketawa, batuk atau bersenam, kencing akan mengalir tidak terkawal. Akibat kecederaan semasa bersalin, saya menghadapi masalah prolapsed uterus yang turut menyebabkan kemerosotan fungsi system urinary dan kitaran haid tidak teratur. Atas pengesyoran upline, saya mula minum 1 botol LD Venus setiap hari. 2 bulan kemudian kitaran haid saya kembali normal dan masalah kencing tidak terkawal juga beransur pulih.

Siti Haliza bt Haji Ramli, 41

2. Ketidakaturan endokrin menyebabkan tompok hitam!

Selepas bersalin 4 tahun dahulu, muka saya tiba-tiba ditumbuhi ieragat dan tombok hitam. Ketidakaturan endokrin ditambah pula dengan faktor-faktor lain memburukkan pigmentasi saya. Saya kelihatan letih dan kulit saya kurang bermaya. Mekap tidak banyak membantu. Melalui cadangan kawan, saya mula minum sebotol LD Venus pada waktu pagi dan malam. Selepas sebulan, jeragat mulai pudar. Kini, warna kulit saya kemerah-merahan dan saya tampak bermaya.

Low Vooi Ying,42

3. Keintiman yang berkurangan menjejaskan hubungan suami isteri!

Saya menqandung pada usia pertengahan tahun. Setahun lalu selepas bersalin, payudara saya melandut dan kehilangan bentuk asalnya, Vagina saya iuga menjadi kering sehingga menjejaskan keintiman diantara saya dan suami.Atas cadangan rakan,saya mula minum LD Venus setiap pagi ketika perut kosong dan sebotol LD Esteem setiap malam selepas makan. Selepas seminggu, saya tidak mengalami kekeringan vagina lagi, malah warna kulit juga semakin berseri dan saya nikmati keintiman bersama suami.

Lee Sook Mooi

4. Alat pencegah hamil menyebabkan kitaran haid tidak teratur, darah berlebihan dan tempoh lama

5 tahun dahulu, saya telah memasang alat pencegah hamil di dalam rahim (IUD) selepas melahirkan anak ke-3. Selepas itu, tempoh haid saya mula menjadi lama dan tidak teratur. Yang paling membimbangkan saya ialah darah haid saya menjadi banyak dan berketul-ketul serta berasa sakit di abdomen. Selepas sebulan saya mengamalkan sebotol LD Venus setiap hari, keadaan saya beransur pulih. 3 bulan kemudian, kitaran haid saya kembali normal dan tiada lagi ketidakselesaan.

Ellya Bte Othman, 33

5. Keputihan abnormal dan banyak selepas bersalin menyebabkan kegatalan.

Selepas melahirkan anak ke-3 pada 2004, badan saya menjadi sangat lemah dan sering mengalami masalah sakit haid dan keputihan. Keputihan yang abnormal dan banyak menyebabkan bahagian kemaluan saya gatal dan amat tidak selesa. Keadaan ini akan bertambah teruk sebelum haid. Saya akan demam panas dan sakit belakang. Saya telah berjumpa dengan ramai doktor dan mencuba pelbagai jenis produk. Pada 2008, setelah disyorkan oleh upline, saya mula minum 2 botol LD Venus setiap hari. Selepas 3 hari sahaja, saya sudah dapat merasakan perubahan. 1 bulan kemudian, masalah sakit haid dan keputihan sudah beransur pulih. Kini, saya dan suami dapat menikmati bulan madu sekali lagi.

Halimah Bte Maskom,32

6. Kitaran haid tidak teratur, muka pucat dan mudah berasa letih

Sejak akil baligh, haid saya tidak teratur. Kadang-kadang 2 bulan pun tiada haid. Saya berasa tidak bermaya dan pucat. Saya juga mudah berasa letih setelah melakukan kerja rumah serta menjaga 4 orang anak saya. Saya tidak mempunyai tenaga yang lebih untuk memenuhi permintaan suami. Hal ini mempengaruhi rumah tangga kami. Saya mula minum I botol LD Venus setiap hari. Selepas setengah tahun, kitaran haid saya menjadi teratur, kulit juga menjadi licin dan halus. Saya kelihatan bertenaga. Terima kasih LD! Kini saya hidup bahagia bersama suami.

Suhaida Tan Bte Abdullah,44

 7. Tempoh haid lanjut hingga 7 hari, darah haid merah gelap dan berketul serta berbau.

Saya sering berasa tidak selesa sebelum haid - sakit kaki, kembung perut dan muka berjerawat. Tempoh haid saya anat paniang dan darah haid berwarna merah gelap, berketul dan berbau. Simptom ini sangat merisaukan saya. Selepas minum sebotol LD Venus setiap hari untuk sebulan, semua ketidakselesaan semasa haid diperbaiki. Ketulan darah haid kini berwarna merah cerah dan tidak berbau lagi. Tempoh haid juga dipendekkan kepada 4 - 5 hari. Jerawat di muka juga berkurangan. Kini saya tidak perlu risau tentang kitaran haid lagi.

Josephine Chong Sze Fei, 26
















Dapatkan LD VENUS Gold untuk mengatasi masalah rahim yang anda hadapi. Hubungi 013-2191301 untuk maklumat lanjut.






Terima Kasih Sudi Komen dan Singgah blog Aina's Closet

57 comments:

  1. Cmne pggunaan ketika berpantang.. kan tym period (klua darah xblh minum ld venus ni).. kn tym berpantang tu ada klua darah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Darah nifas xsama darah period. Bole diminum terus selepas seminggu melahirkn

      Delete
  2. Sy bru lpas operate endometriosis.. Doc ada cucuk ubt xnk bg period. Blh x sy minum LD venus ni utk pemulihan rahim...

    ReplyDelete
  3. LD Venus mmg sangat baik utk pemulihan rahim.Biasanya lps pembedahan endometriosis doktor bagi danazol utk hentikan pendarahan rahim, fallopian,kawasan sekitar.Ubat ni macam hormon lelaki jadi kita tak dtg period (temporary) dan kesan sampingan lain seperti penambahan berat badan.Adik habiskan dulu prescription doktor biasanya 1-3 mths.lps tu baru boleh ambil ld venus.

    ReplyDelete
  4. klu ada cyst..blh tak minum ldvenus

    ReplyDelete
  5. kalau cyst elok makan spirulina atau dr xeniji

    ReplyDelete
  6. tumpang tnya...saya ada cyst dan fibroid..saya dah mula mkn pil hormon, boleh tak campur mkn dgn spirulina dan LD Venus?

    ReplyDelete
  7. boleh tetapi kena jarakkan pengambilan biasanya 2 jam sebelum atau selepas ambil ubat hospital.

    ReplyDelete
  8. maaf..saya masih kurang jelas...jadi, sebelum atau selepas 2 jam saya mkn pil hormon , adalah saya boleh mkn spirulina dan LD Venus serentak?? lagi pun saya mengalami anemia juga..saya dah cuba mkn ubat tmbah darah d hospital..tp saya mjdi pening...

    ReplyDelete
  9. ambil spirulina dan ld serentak awal pagi lepas breakfast.tunggu 2 jam kemudian baru ambil ubat hospital.bagi yg anemic ambil 10 biji spirulina waktu pagi.

    ReplyDelete
  10. ok..tq aina maisarah...

    ReplyDelete
  11. Klu ada fibroid ble minum ld venus x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ambil ld dia mmg berfungsi untuk merawat segala mcm penyakit rahim.makan spirulina skali

      Delete
  12. saya baru keguguran...tapi masih ada sisa keguguran dan hendak dicuci pada 21 sept lalu tapi bila scan dr mengesahkan lapisan nipis dan cuma diberi antibiotic. bolehkah minum ld venus untuk mencuci sisa keguguran tersebut? tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ambil ld venus untuk membersihkan segala sisa dalam rahim akibat keguguran

      Delete
  13. hi , kalau ada pcos, boleh x ambil ubat ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah boleh.tapi biasanya kena ambil spirulina juga untuk kesan yang lebih cepat

      Delete
  14. Kalau tiub falopio tersumbat ld venus membantu tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf lambat reply.insyaAllah ld venus berupaya mengatasi masalah tersebut

      Delete
  15. klu untuk dalam berpantang, cadangan pemakanan ld venus mcm mana ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ambil 1 botol pagi dan satu botol mlm semasa perut kosong untuk cepatkan pengecutan uterus dan mengembalikan pada kedudukan asal rahim.minum byk air

      Delete
  16. hi. untuk mereka yang mengandung tetapi mempunyai cyst, boleh amalakan LD venus tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf wanita mengandung tak boleh ambil ld venus tapi boleh makan dr xeniji.ia boleh kecutkan cyst tanpa memudaratkan bayi.dr xeniji produk elken juga

      Delete
  17. sy dlm tempoh berpantang dan bf baby sepenuhnya. bolehkah sy consume ld venus?

    ReplyDelete
  18. sy dlm tempoh berpantang dan bf baby sepenuhnya. bolehkah sy consume ld venus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh consume ld after 3 weeks. drink lots of plain water

      Delete
  19. Replies
    1. untuk harga ld boleh whatsapp puan noora 013-2191301

      Delete
  20. Hi baby sy kena kuning yang tinggi.boleh kah saya mengambil ld venus?sebab doktor tidak sarankan mengambil apa2 herba huat masa ini.

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum saya pregnent 17 minggu.... Sebelum nie bila saya kencing selalu kluar darah so dr ingat kandungan xkuat so saya ambik ubat kuat rahim n cucuk untuk kuatkan rahim....tp still bleeding...pastu satu hari darah kluar sangat byk n saya masuk wad tp baby ok xda masalah apa... Tp dr cek rupanya ada cervical pholyp di pintu vigina so dr suggest untuk buang sebab takut bleh jadi cancer n dr kata kandungan 50-50.... Lepas buat operation dr bagitau dia xbuang habis pholyp tue sebab besar takut kena baby so dr just gunting saja....so dr hope pholyp tue akan kecut sendiri....tp sampai hari nie bila saya kencing still kluar mcm darah2 bertali pecah2 mcm tue....ada x any produk elken yg sesuai untuk jenis penyakit saya nie.... Polip rahim...bleh suggest x....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumslm.maaf byk2 terlambat reply.mail termasuk ke spam.boleh makan dr xeniji ya satu lg produk elken utk ibu mengandung.dr xeniji boleh mengecutkan fibroid cyst dan polyps bagi wanita mengandung.ia selamat utk bayi.

      Delete
  22. boleh juga tunggu hingga baby sembuh dari penyakit kuning tu.ld taklah panas tapi kita boleh je start ld after one month delivery utk kecutkan rahim ke saiz asal.ld memang ada kesan yg cepat untuk memulihkan rahim wanita bersalin.

    ReplyDelete
  23. Assalam..nk tnya..lepas treatment dnc buang polyps..bleh mkn ld venus tak.tqq

    ReplyDelete
  24. Assalam..nk tnya..lepas treatment dnc buang polyps..bleh mkn ld venus tak.tqq

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumslm boleh nick tetapi ambil spirulina dulu untuk bersihkan darah dari toksid.polyps menunjukkan darah kita byk toksid

      Delete
  25. Pengambilan ld venus blh menjejaskan susu ibu x....sbb sy nk breastfeeding spnhnya sehingga ank berusia 2thn

    ReplyDelete
  26. Pengambilan ld venus blh menjejaskan susu ibu x....sbb sy nk breastfeeding spnhnya sehingga ank berusia 2thn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ld venus tidak menjejaskan penyusuan bayi

      Delete
  27. Nak tanya, apa beza ld venus yg biasa dan ld venus gold.


    ReplyDelete
  28. ld venus dan ld venus gold kandungan dan fungsinya tetap sama cuma packaging saja diperbaharui

    ReplyDelete
  29. apa yg sesuai kalau ada fibroid

    ReplyDelete
    Replies
    1. ld venus dan spirulina sangat sesuai utk fibroid. keduanya berfungsi mengecutkan ketumbuhan.

      Delete
  30. Salam.. kalau baru berumahtangga dan sedang cuba untuk hamil.. boleh tak minum ld venus gold?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.ld venus sgt sesuai utk mereka yang merancang untuk hamil.atau mereka yang pernah ambil ubat perancang keluarga dan tiba2 berhasrat untuk hamil semula insyaAllah.Boleh hubungi 013-2191301.

      Delete
  31. Hi.. saya mgalami bentan selepas 4 bulan mlahirkn anak.. boleh tak mnum ld venus? Dan brpa byk perlu diminum dlm sehari? Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk bentan, bagus ambil ld sebotol sehari.ld akan memulihkan semula rahim bermasalah

      Delete
  32. I'm having facial hair , pimples and also period problem. Does this can help?

    ReplyDelete
    Replies
    1. facial hair,pimples dan period pain semua tu adalah masalah ketidakseimbangan hormon dalam badan. Ld boleh merawat hormon yang tidak stabil.

      Delete
  33. Bolehkah minum ld venus bersama gamogen(jus gamat)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih baik hentikan dulu pengambilan gamogen bila kita ambil ld sebab kita tidak tahu kesan tindakbalas terhadap kedua2 produk.Ld ni kesan penyembuhan cepat. dalam seminggu kita boleh lihat dan rasa pada badan kita

      Delete
  34. Assalamualaikum, yg Ade darah tinggi, bole tak ambil LD venus

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ambil ld tapi kena ambil spirulina juga untuk menstabilkan tekanan darah.minum banyak air kosong.

      Delete
  35. hye. saya mengalami pendarahan haid selama hampir 6 bulan. saya nak tanya adakah masalah saya ini boleh diatasi dengan pengambilan LD ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Beli Belah Di sini

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute